Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Aviva Kafa Kafaya 3. Hafta Kazananlar
Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
1600 puanla geriden geldik 1-2 sefer saldırıya uğradık, 2 sefer lastik patladı, 1 sefer benzin bitti yolda kaldık. :)
Aha işte görüyon ben bişey kazanacak olayım bütün aksilikler benimle olur ama sonuç güzel olur. :)
--- Alıntı sonu ---
Üstümden kalkan yükün haddi hesabı yok :D
lerzankara:
Kayit olun veya giris yapinSüpriz sonuç :) Normalde 2.ydik , 1. yi elediklerine göre demek ki hile yapmış.18 gün sonunda zafer bizim tebrikler :)
--- Alıntı sonu ---
tebrikleer kazasız belasız kullanın ;D
devrim1986:
Neyse olan oldu yaşandı bitti reyiz..Bir keyif çayı atarız biz..Savaş üzerinde ter izi göremedim..Sanırım sonucun verdiği rahatlık ortak..Çok tebrikler Bio Ustam..:)
Smile:
Kayit olun veya giris yapinNeyse olan oldu yaşandı bitti reyiz..Bir keyif çayı atarız biz..Savaş üzerinde ter izi göremedim..Sanırım sonucun verdiği rahatlık ortak..Çok tebrikler Bio Ustam..:)
--- Alıntı sonu ---
Olsun 1000tlde güzel diyip teselli ediyorduk birbirimizi :D ama bi baktım 1. :D
devrim1986:
ne teselli ama..bence sürpriz olması daha iyi..Ecel terleri döktün ve bu insanın hayatında kıracağın en son kişi bile olamayacağını kanıtladın..Her şey yaşanarak anlam kazanır..Bu anlam kalıcı olsun inş..:D :D
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinNeyse olan oldu yaşandı bitti reyiz..Bir keyif çayı atarız biz..Savaş üzerinde ter izi göremedim..Sanırım sonucun verdiği rahatlık ortak..Çok tebrikler Bio Ustam..:)
--- Alıntı sonu ---
Olsun 1000tlde güzel diyip teselli ediyorduk birbirimizi :D ama bi baktım 1. :D
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git