Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Cillit Bang - STOP'lu Fotoğraflar
cico23:
çiğdemi görünce bir an umutlandım ama maalesef :(
balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbana daral geldı yeter yahuuuuuuuuu bır kere cıksın herkes 2 ledı 3 ledı
--- Alıntı sonu ---
aynen cnm yaa :( şifrelidende helak olmuştum ben çıka çıka son gün çıkmıştı ama :)
bundada ümdümi kaybnetmesemmi diyorum ama :-\
--- Alıntı sonu ---
valla onda cok sukurler olsun ıyıydım ama bunda cıkmıyor :( eremedım sırrına...foto yuklemek mı lazım bılemedım bır kere foto yukledım ama yok yanı
huseyinboz:
Tebrikler:)
huseyinboz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbana daral geldı yeter yahuuuuuuuuu bır kere cıksın herkes 2 ledı 3 ledı
--- Alıntı sonu ---
aynen cnm yaa :( şifrelidende helak olmuştum ben çıka çıka son gün çıkmıştı ama :)
bundada ümdümi kaybnetmesemmi diyorum ama :-\
--- Alıntı sonu ---
valla onda cok sukurler olsun ıyıydım ama bunda cıkmıyor :( eremedım sırrına...foto yuklemek mı lazım bılemedım bır kere foto yukledım ama yok yanı
--- Alıntı sonu ---
Bence yarışma başladığı ilk günlerde fotoğraf yükleyenler sürekli oy aldı, bu yüzden gün birincisi oldukları için çoğu kazandı. Sonradan yüklenenler o kadar oy alamadı. Atıyorum yeni yüklenenler 5 gündür oy alıyor, yarışma başında yüklenenler 15 gündür.... Hergün bin kişi giriyor ve oylama yapıyor, aradaki farkı düşünün artık. Bence sonradan yüklenenlerin o kadar şansı yok ama çekilişle kazananlarda da şans faktörü yüksek.
incesaz:
ben ilk gün resim yukledim yine de kazanamadım cillit bang in hiç bi kampanyasındna da şimdiye kadar kazanmış değilim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git