Diğer > Serbest Kürsü

facebook resım tanımlama ıstıyo

<< < (3/4) > >>

Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsınıfım için kullandığım ve eşim adına olan hesaplardan onay istediler telefon numarası verdik onay kodu göndermediler. kapandı mı şimdi bu hesaplar?

--- Alıntı sonu ---

Hesapa girdiğinizde Kapatılmıştır   Yazıyorsa Kapanmıştır..

Eğer Girdiğinizde Hala Kod istiyorsa Turkcell ve Avea yaya Kod Bazen Geç geliyor
Bazen hiç gelmediği bile Oluyor.. Uzun Süreli 45-50 Dk  gelmiyorsa yeni bir kod isteyin..

nehir_1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsınıfım için kullandığım ve eşim adına olan hesaplardan onay istediler telefon numarası verdik onay kodu göndermediler. kapandı mı şimdi bu hesaplar?

--- Alıntı sonu ---

Hesapa girdiğinizde Kapatılmıştır   Yazıyorsa Kapanmıştır..

Eğer Girdiğinizde Hala Kod istiyorsa Turkcell ve Avea yaya Kod Bazen Geç geliyor
Bazen hiç gelmediği bile Oluyor.. Uzun Süreli 45-50 Dk  gelmiyorsa yeni bir kod isteyin..

--- Alıntı sonu ---

kapatıldı yazmıyor sadece onaylamamı istiyor. ama kod gelmiyor sanırım gelmeyecek te. Bu durumda yine de kullanamıyacağım o zaman. Defalarca kod istedim.

ftm_ftm:
bugun benim facemde kapatıldı ya :( ögleden beri ugraşıyorum ama acamadım resimleri tanımamı istiyo. resimlerin bazıları gözükmüyo, hem bide okadar kişi var nerden bilicem kimin resmi oldugunu of yaa  :'(

nehir_1:
Kısa bir süre içerisinde çok fazla sayıda kod isteğinde bulundun. Lütfen daha sonra tekrar dene.

hem kod göndermiyor hemde çok istedin diyor

facebook benden ne istiyor

Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKısa bir süre içerisinde çok fazla sayıda kod isteğinde bulundun. Lütfen daha sonra tekrar dene.

hem kod göndermiyor hemde çok istedin diyor

facebook benden ne istiyor

--- Alıntı sonu ---

Biraz Bekleyin sonra tekrar deneyin..  Turkcell ve Avea Hatlara biraz zor geliyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git