Diğer > Serbest Kürsü

BU DOLANDIRICILARA LÜTFEN DIKKAT...

<< < (2/3) > >>

okitya:
bugünde beni aradılar en son ne zaman check up oldunuz falan diye sordular.

Organ mafyası falan diye düşündüm hemen kapadım telefonu

16gardiyan16:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugünde beni aradılar en son ne zaman check up oldunuz falan diye sordular.

Organ mafyası falan diye düşündüm hemen kapadım telefonu

--- Alıntı sonu ---
  :)

fatosmurat:
ben bu tür tongalara kolay kolay düşmüyorum da geçenlerde 0850 ile başlayan bir numara eşimi aramış, hattınıza kontör yüklüycez falan demiş, adını soyadını adresini sormuş, oda adresi söylememiş sadece isemt ve ili söylemiş, kredi kartı bilgilerini istemişler sonra anlamış siz dolandırıcısınız demiş kapatmış.. kayınpederimi de drosera nın anlatıığı şekilde dolandırmaya çalışmışlar, çok korkmuşlar ama sonradan anlatırken gülme krizine girdik  ;D ;D ;D
ben kimseyle bu denli uzun konuşmam hemen anlaşılıyor zaten, birde burda çok duyup okuyoruz onunda etkisi var tabiki..

bilgilendirdiğiniz için tşk ederim.. allah cezalarını tez versin bu dolandırıcıların..

efem-35:
kredi kartlarınızı güvenceye almak istiyorsanız bankanızı arıyorsunuz kredi kartımın mail ordırını kapatmak istiyorum diyorsunuz mh kişi hemen kapatıyor ayrıca istediğiniz zaman arayıp açar veya kapatabilrsiniz genelde herkesin mail orderi açık buna dikkat edin bu mail orderi kapatınca internetten alışverişi kapatmış oluyorsunuz  tabi kapanınca hemen bir tane aynı bankanın sanal kredi kartını kullanıyorsunuz alışverişte isitediğiniz kadar tl yükleyip alışveriş yapıyorsunuz  :)
not:post cihazları hariç heryerde sanal kartınızı kullanabilirsiniz...

cikcikgribi:
banada bu mesaj geldi bugün ama direk sildim. no problem :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git