Diğer > Serbest Kürsü

Check-In

<< < (2/2)

dhande:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBide foursquare'da var. Yer bildirimi demek. Starbucks 'a gidip check-in olmayanı dövüyorlar

--- Alıntı sonu ---

Starbucks yıllık bilançosunu açıkladı: Check in yapan insan sayısı 10 milyon, kahve içen 3 milyon... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin :D

--- Alıntı sonu ---

bu konuda bizzat tanıdıklarım var starbucks için olmasa bile önünden geçtiği yeri Check in yapıyorlar kafayı yemek üzere olduğunu düşünüyorum  :P  :P

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBide foursquare'da var. Yer bildirimi demek. Starbucks 'a gidip check-in olmayanı dövüyorlar

--- Alıntı sonu ---

Starbucks yıllık bilançosunu açıkladı: Check in yapan insan sayısı 10 milyon, kahve içen 3 milyon... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin :D

--- Alıntı sonu ---

en komıgı bunlar ya :D bakıyorum herkes Budakaltı-Starbucks ve Kocatepe kahvede :D

omerx:
Check-in hаstаlığı
Her gittikleri yеrdе “Ben buradayım, ben şuradayım, ben оradayım” diye check-in yаpаrlаr vе sosyal medyadan lokasyonlarını ilаn ederler. Bu yüzden sürekli rozet peşindedirler ve kahvecide, pіlates sınıfında, orada, buradadırlar.

turuncu993:
:))) bende genelde gittiğim hastaneleri yapıyorum:)) manyaklık haline geldi artık.sanki insanlar bilse ne bilmese ne:)

aralkoçu:
haa bide starbucks bardakla kahve içip fotolarını çekenler daha bi havalı oluyor :D ya da boş bardakla bile var

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git