Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Askaynak Anket Sonuçları

<< < (5/6) > >>

huseyinboz:
Keşke şişme yelek olsaymış,  daha trend olurmuş:)
Bir de firma logosu/yazısı/reklamı yok değil mi üzerinde? Öyle olunca  her zaman her yerde pek giyilmiyor.

!sumak!:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKeşke şişme yelek olsaymış,  daha trend olurmuş:)
Bir de firma logosu/yazısı/reklamı yok değil mi üzerinde? Öyle olunca  her zaman her yerde pek giyilmiyor.

--- Alıntı sonu ---
önünde ve arkasında askaynak yazısı var  :D

huseyinboz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKeşke şişme yelek olsaymış,  daha trend olurmuş:)

--- Alıntı sonu ---
önünde ve arkasında askaynak yazısı var  :D

--- Alıntı sonu ---

İlla koyacaklar 8) Ben de üzüldüydüm o kadar, bana çıkmadı, yine parayla yelek alacağız diye:) Ben sanki Tommy Hilfiger tarzı bir yelek vereceklermiş gibi hayal ettiğim için o kadar üzüldümdü ama önünde arkasında ASSSSKAYYYYNAAAK yazıyorsa, tebrikler kazananlara ;D  ;D  ;D  ;D

trinity2912:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKeşke şişme yelek olsaymış,  daha trend olurmuş:)

--- Alıntı sonu ---

bende şişme yelek sandım ama sitesindeki resim şişme yelekti  :( :(

fatosmurat:
ben böyle bir yarışmaya katıldığımı hatırlamıyorum ama eşimin adı var kazananlarda. arayanda olmadığına göre demekki bizim adımız ve soyadımızdan bir kampanyacı daha çıktı.. >:( >:( >:( :'( :'( :'(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git