Diğer > Serbest Kürsü

osman tayyar migros fişimde çıktı

<< < (2/6) > >>

mavilim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da mehmet baral

--- Alıntı sonu ---
aynen  :)

eyefive:
seyyar tayyar  :D foruma ilk geldiği günü hatırlıyorum ağlıyordu niye bana hiç bir şey çıkmıyor diyordu  ;D sabrwet zamanla kazanmaktan bıkacaksın demiştim  :D

lerzankara:
ben fişlere hiç bakmıyorum :))
komilinin kampanyası var ya
geçen hafta birisi komili yağ almış money kartları yokmuş indirim için bende benimkini kullanabilirsiniz dedim verdim adamlar çok sevindi kullandı ama sonra beni bir kaygı aldı ya hediye o karta çıkarsa fişi bende değil diye :((
bu şekilde olan varmı aslında diazeme sormak lazım ama daha çekiliş bile yapılmadı  ;D

davidof:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben fişlere hiç bakmıyorum :))
komilinin kampanyası var ya
geçen hafta birisi komili yağ almış money kartları yokmuş indirim için bende benimkini kullanabilirsiniz dedim verdim adamlar çok sevindi kullandı ama sonra beni bir kaygı aldı ya hediye o karta çıkarsa fişi bende değil diye :((
bu şekilde olan varmı aslında diazeme sormak lazım ama daha çekiliş bile yapılmadı  ;D

--- Alıntı sonu ---
Fiş istemezler. Çıkarsa kayıtlı kartınıza çıkacak. Zaten sistemde yaptığınız alışverişlerin kaydı var. İsterseniz ekran görüntüsü alın şimdiden: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

lerzankara:
çok sağolun inanın içimi rahatlattınız
hani dedim ya daha fol yok ama genede ola ki dedim :))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git