Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

ülker ducros Hediyeli Soru Kazanan Listesi 28/09/2012

<< < (3/4) > >>

leyla2518:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:):):)maşallah diyorum ya evet bende soyisimde mi var keramet ismide mi anlayamdım

--- Alıntı sonu ---
Valla bugünlerde soyadını akdemir yapan yapana.Birşey değil milleten ölüm tehdidi alır gibi mesajlar alıyorum.

--- Alıntı sonu ---

Allah Allah ya

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:):):)maşallah diyorum ya evet bende soyisimde mi var keramet ismide mi anlayamdım

--- Alıntı sonu ---
Valla bugünlerde soyadını akdemir yapan yapana.Birşey değil milleten ölüm tehdidi alır gibi mesajlar alıyorum.

--- Alıntı sonu ---

Allah Allah ya

--- Alıntı sonu ---
artık gördünüz akdemirler ben değilim

leyla2518:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:):):)maşallah diyorum ya evet bende soyisimde mi var keramet ismide mi anlayamdım

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Allah Allah ya

--- Alıntı sonu ---
artık gördünüz akdemirler ben değilim

--- Alıntı sonu ---

:)

lerzankara:
tebrikler Aynur ve diğer arkadaşlar

cico23:
tebrikler :)

Navigasyon

[0] Mesajlar