Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Dominos Bedava Pizza kazananlar.

<< < (29/49) > >>

aylean:
Bende kazanılmıyor zannediyordum.Ama kazanmışım.

kamile25:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende kazanılmıyor zannediyordum.Ama kazanmışım.

--- Alıntı sonu ---

aaa ılgınc gercekten afıyetolsun buarada

madımak:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben üçünü gün katıldığımla bugün kazanmışım.

--- Alıntı sonu ---
askolsun sıze küstüm gecenlerde banada el verın bı okuyun üfleyın yazmıstım cevap vermedınız :-X

--- Alıntı sonu ---
canım vallahi görmedim.Bu seneki sınıfımı bir görsen bir kişinin 3-5 engeli var.Deli oluyorum valla.Çoğu zamanda büyük kız adıma foruma giriyor.Özür dilerim.İnşallah şnsın açık our.Elim seninle

--- Alıntı sonu ---
estafurullah ne demek valla sansınızı kıskanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum ama bu haset bi kısklançlık degıl bunuda bılın lutfen ;)

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben üçünü gün katıldığımla bugün kazanmışım.

--- Alıntı sonu ---
askolsun sıze küstüm gecenlerde banada el verın bı okuyun üfleyın yazmıstım cevap vermedınız :-X

--- Alıntı sonu ---
canım vallahi görmedim.Bu seneki sınıfımı bir görsen bir kişinin 3-5 engeli var.Deli oluyorum valla.Çoğu zamanda büyük kız adıma foruma giriyor.Özür dilerim.İnşallah şnsın açık our.Elim seninle

--- Alıntı sonu ---
estafurullah ne demek valla sansınızı kıskanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum ama bu haset bi kısklançlık degıl bunuda bılın lutfen ;)

--- Alıntı sonu ---
biliyorum.İçini ferah tut. ;)

okitya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şimdi sipariş vercem de.hangisinden sipariş vericez ilen yazabilir mi?

--- Alıntı sonu ---
kayseri ateşi güzel, bol malzemos güzel. Bu ikisini beğendim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git