Diğer > Serbest Kürsü
Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın
mavigül:
nestle after eight naneli çikolata gibi olmasın buda :o tatmayan kimse yoktur ancak içinde likör olduğunu bilende azdır :( bence araştırın müslümanlara uygunluğu konusunda
çok övülünce artık korkar oldum içinde ne var bunun diye
nestle after eight naneli çikolatadada aynı şey olmuştu her yiyen bayılıyor nerde satılıyo bakalım derken likorlü olduğu çıktı ortaya
balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
--- Alıntı sonu ---
içi oreolu çikolata yapmış milka nesini anlamadın :D şaşkınmısın ;D derva fazla oreo yedirme zaten esmer çocuğu broznlaştırma,bana yolla sen oreo gelince amerikadan :D
--- Alıntı sonu ---
bugday renklı cocugu esmer yaptı :) duygu hanım sız hepımıze dagıtın gelenlerı :) Almanyada oreolu wafflelar vardı ah ah...ulkeme de gelecek oreo ınsallah...
mavigul paket yanımda valla lıkör fılan bısey yok...vanılya aromalı sütlü krema dolgulu yazıyor
mavigül:
Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
--- Alıntı sonu ---
içi oreolu çikolata yapmış milka nesini anlamadın :D şaşkınmısın ;D derva fazla oreo yedirme zaten esmer çocuğu broznlaştırma,bana yolla sen oreo gelince amerikadan :D
--- Alıntı sonu ---
bugday renklı cocugu esmer yaptı :) duygu hanım sız hepımıze dagıtın gelenlerı :) Almanyada oreolu wafflelar vardı ah ah...ulkeme de gelecek oreo ınsallah...
mavigul paket yanımda valla lıkör fılan bısey yok...vanılya aromalı sütlü krema dolgulu yazıyor
--- Alıntı sonu ---
ok. mersi inanın tırsıyorum artık kinderleri, nestleleri yemiyoruz artık...milkada şüpheli kategorisinde sonuçta başka dine mensuplar üretiyor adam ne bilsin ama biz bilmeliyiz diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın
darkinangel:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
içi oreolu çikolatamı, olmadı bu şimdi, onun tadına öyle varılmaz ki, bende orjinali geldi sandım pehh :D derva çok seviyor oreo bide ortasını açıp içini kemirmeye çalışıyor, ;) teyzem aralıkta gelebilir ;)
calculus07:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
içi oreolu çikolatamı, olmadı bu şimdi, onun tadına öyle varılmaz ki, bende orjinali geldi sandım pehh :D derva çok seviyor oreo bide ortasını açıp içini kemirmeye çalışıyor, ;) teyzem aralkıta gelebilir ;)
--- Alıntı sonu ---
burjuvalık boyle bişey işte ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git