Diğer > Serbest Kürsü

yardımmmm

(1/2) > >>

tuanatugba1984:
arkdaşlar twitter hesabım askıya alındı ne yapmam lazımm lütfen bilen yazsınnn???

Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşlar twitter hesabım askıya alındı ne yapmam lazımm lütfen bilen yazsınnn???

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Buradan itiraz Edebilirsiniz..

Ozgurky:
Aşağıdaki linkten açılmasını talep edebiliyorsunuz; ama İngilizce gerekir biraz. Açılıp açılmadığının garantisi var mı bilemiyorum.

Link gönderemiyormuşum; ama başka bir üye vermiş linki zaten.

kitapkolik:
yeni başlık açmaktansa ben de burdan sorayım dedim
morhipodan daha önce birkaç parça alışveriş yapmıştım,aldığım bir üründe problem çıkmış,yollayamadıklarını ama  ürünün parasını kartıma yükleyeceklerini söylemişlerdi.üstüne bir de 10 tl hediye çeki yollamışlardı.çekte de tüm alışverişlerde geçerli ibaresi var.şimdi bu çekin bir alt limiti var mıdır yok mudur.az önce kargo bedava ürünüyle beraber bir şey aldım,9,5 lira tutuyor.hediye çekini kullanmaya çalışıyorum,hata veriyor  :(

kkurucay:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni başlık açmaktansa ben de burdan sorayım dedim
morhipodan daha önce birkaç parça alışveriş yapmıştım,aldığım bir üründe problem çıkmış,yollayamadıklarını ama  ürünün parasını kartıma yükleyeceklerini söylemişlerdi.üstüne bir de 10 tl hediye çeki yollamışlardı.çekte de tüm alışverişlerde geçerli ibaresi var.şimdi bu çekin bir alt limiti var mıdır yok mudur.az önce kargo bedava ürünüyle beraber bir şey aldım,9,5 lira tutuyor.hediye çekini kullanmaya çalışıyorum,hata veriyor  :(

kargo bedava kampansı yeni sezon ürünlerinde 75 tl üzeri sen hangi ürünü alıyorsun kargo olmadan

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git