Internetten Para Kazan > Para kazan

ipsos megapanel

<< < (19/20) > >>

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben pek anlayamadım şimdi markette gidip deterjan aldım bunun barkodunu nasıl kayıt edecegım.

--- Alıntı sonu ---

bir cihaz veriyorlar onunla barkodu okutuyorsunuz. Yada manuel internet sitesinden giriş yapabiliyorsunuz.

navle:
tek tek bütün yorumları okudum korkulacak bişey değil 5-6 aydır bende üyeyim ipsosa haftalık yaptığım alışverişlerden okutuyorum ürün sayısı önemli değil haftalık düzenli aktarmamız yeterli üye olmak isteyenede referans gönderebilirim 

merekila:
Gfk üyeleri yardımcı olabilirler mi
ben 3 haftadır üyeyim ve düzenli okutuyorum ama hala sitelerine giriş yaptığımda 0 puan gözüküyor neden acaba
puanlar geç mi yükleniyor aylık falan mı

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGfk üyeleri yardımcı olabilirler mi
ben 3 haftadır üyeyim ve düzenli okutuyorum ama hala sitelerine giriş yaptığımda 0 puan gözüküyor neden acaba

--- Alıntı sonu ---
Aylık yükleniyor. Biraz gecikebilir de ama mutlaka yükleniyor

merekila:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGfk üyeleri yardımcı olabilirler mi

--- Alıntı sonu ---
Aylık yükleniyor. Biraz gecikebilir de ama mutlaka yükleniyor

--- Alıntı sonu ---
bide cihazınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz sürekli 7/24 prizde mi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git