Internetten Para Kazan > Para kazan

ipsos megapanel

<< < (14/20) > >>

weltew:
Özlemce108 Megapanel'ın hediye kataloğu bayağı geniş a'dan z'ye herşey var yok yok yani.eve gelip kendileri bağlıyorlar  cihazı dimi? Birde cihaz bozulduğu zaman ne kadar ücret gidiyor ?

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÖzlemce108 Megapanel'ın hediye kataloğu bayağı geniş a'dan z'ye herşey var yok yok yani.eve gelip kendileri bağlıyorlar  cihazı dimi? Birde cihaz bozulduğu zaman ne kadar ücret gidiyor ?

--- Alıntı sonu ---

cihazı kasıtlı bozmazsanız değişim yapıyorlar, ücret almıyorlar. Benim cihazım değiştrildi.

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÖzlemce108 Megapanel'ın hediye kataloğu bayağı geniş a'dan z'ye herşey var yok yok yani.eve gelip kendileri bağlıyorlar  cihazı dimi? Birde cihaz bozulduğu zaman ne kadar ücret gidiyor ?

--- Alıntı sonu ---

cihazı kasıtlı bozmazsanız değişim yapıyorlar, ücret almıyorlar. Benim cihazım değiştrildi.

--- Alıntı sonu ---

gfkda sadece cihazla okutuyoruz bunda neden bilgisayardan tekrar işlem yapılıyor.İşlemleri zorlaştırmışlar gibi.

ozlemce108:
Aslında hiç zor değil, barkodları okuttuktan sonra usb ile pcye bağlıyorsun zaten kendi aktarıyor, bende cihaz değişimi yaptım, çok ilgilendiler,herhangibir ücret ödemedim. Şuanda 1100 puanım var bu aysonu 1200 puan davetlerden gelecek onu bekliyorum:)

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÖzlemce108 Megapanel'ın hediye kataloğu bayağı geniş a'dan z'ye herşey var yok yok yani.eve gelip kendileri bağlıyorlar  cihazı dimi? Birde cihaz bozulduğu zaman ne kadar ücret gidiyor ?

--- Alıntı sonu ---
evet önce arayıp randevu alıyorlar, sonra o tarih ve saatte gelip barkod okutucuyu teslim ediyorlar. Pc deki javayı güncelliyorlar o kadar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git