Internetten Para Kazan > Para kazan

ipsos megapanel

<< < (3/20) > >>

senloris:
Yaa çok uğraşmalı bir şey bu.. Her alışveriş sonrasında torbaları boşaltınca aklıma geliyor bir daha okutmaya üşeniyorum :D
Bi de bilgisayarım değişti yeni bilgisayara kurulum yapmak gerekiyor sanırım.. Napsam ki :o
Hee ben üye olmak istiyorum derseniz ben de davet edebilirim paylaşalım kazanalım :D

eycane:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kayıt olalı 2 gün oldu ama daha aramadılar inşallah ararlar yakında:) birde misal bu barkodları okutucaz ya fiş falan toplayıp göndermicez dimi onunla uğraşamam valla:)

--- Alıntı sonu ---

Fiş toplamıyorsun barkota okuttuktan sonra bilgisayara aktarıp fiyatlarını giriyorsun sadece.

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kayıt olalı 2 gün oldu ama daha aramadılar inşallah ararlar yakında:) birde misal bu barkodları okutucaz ya fiş falan toplayıp göndermicez dimi onunla uğraşamam valla:)

--- Alıntı sonu ---

Fiş toplamıyorsun barkota okuttuktan sonra bilgisayara aktarıp fiyatlarını giriyorsun sadece.

--- Alıntı sonu ---

ayrıca bazı marketlerde fişlerde barkot da çıktığı için sadece fişi eline alıp bilgisayar basına oturman yeterli oluyor... real gibi... ama maalesef migros fişlerinde çıkmıyor :( ben artık okuyucudan değil, sadece manuel giriş yapıyorum.... elim alıltı.. zor gelmiyor..

LiYaBu:
ay benide bir arasalar bekliyorum ya artık zor ararlar sanırım formu tekrarmı doldurup göndersem acaba:)

ozlemce108:
maillerime baktım beni başvurduktan 3 gün sonra aramışlar:) ararlar merak etmeyin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git