Gönderen Konu: Sanki Biliyorum Sonuçları  (Okunma sayısı 13952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sanki Biliyorum Sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Temmuz 2009, 19:41:51 »
bende bu hafta için uğraşıyodum :S tevfik göçmen ??? kimdi bu yaa :S
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

miralay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 11 Temmuz 2009, 19:42:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

gcmn nickli arkadasımız  ;)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 11 Temmuz 2009, 19:43:04 »

gcmn nickli arkadasımız  ;)
yapma yaa ;D ben bu hafta alimde fotoğ.makinesini yeter dicemde :S zor bu gidişle ..

"GCMN"  bir açıklama lütfen konu hakkında ..
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2009, 19:56:05 Gönderen: a1ONEboy »

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Ynt: sankibiliyorum 3. hafta sonuçları
« Yanıtla #43 : 11 Temmuz 2009, 22:26:27 »
bu yazdıklarına göre bu hafta 3 makineyi de aynı kişi aldı o zaman...
ve geçen haftalarda da..
bu pek normal bir şey değil.

ilgili sitenin yetkili birimine de bu mailini gönderdin mi araştırmaları için.
adresten belli olur.. kimlikten de anlayabilirler. akraba ise tc kimlik no dan belli olur.. mutlaka bu mailini site ile paylaşmalısın..  ;)
 :o ??? >:(
HeDoNisT !!

Çevrimdışı gcmn

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 12 Temmuz 2009, 00:44:50 »
hangi konuda açıklama lazım...

edit: bi kaç gündür takip edemedim konuyu, az önce okudum yazılanları. ilk haftayı 1.bitirip fotoğraf makinası kazandım. 3. haftaya kadar birinciydim fakat 1 soru yanlış yapıp gerilere düştüm. listede benle aynı soyada sahip bir kişi daha var fakat hiçbir alakam yoktur... bugün 6. sıradayım doğrudur. bu arkadaşın verdiği liste doğru ise ve garanti çok maille üye olanları iptal ederse (kullanım koşullarında benzer bir ifade var) belki tekrar 1. olabilirim.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2009, 01:02:44 Gönderen: gcmn »

Çevrimdışı gcmn

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 12 Temmuz 2009, 01:08:29 »
arkadaşlar listede benimde adım var ve bu arkadaş beni de zan altında bıraktığı için sonuçlar konusuna yazdığım açıklamayı aynen buraya kopyalıyorum...

bi kaç gündür takip edemedim konuyu, az önce okudum yazılanları. ilk haftayı 1.bitirip fotoğraf makinası kazandım. 3. haftaya kadar birinciydim fakat 1 soru yanlış yapıp gerilere düştüm. listede benle aynı soyada sahip bir kişi daha var fakat hiçbir alakam yoktur... bugün 6. sıradayım doğrudur. bu arkadaşın verdiği liste doğru ise ve garanti çok maille üye olanları iptal ederse (kullanım koşullarında benzer bir ifade var) belki tekrar 1. olabilirim.

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 12 Temmuz 2009, 01:25:39 »
o zaman yetkili yerlere mail atmak lazım bunu yani bu başlığı ne dersiniz
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı concon1

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #47 : 15 Temmuz 2009, 15:09:25 »
son durum böyle arkadaş durmaksızın devam ediyor..haftalık puanlarda da boşuna heveslenmeyin alın ilk 15 kişi

ırmakekin incesu         Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
semet metin               Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dundar incesu            Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ismail önal                  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
engin çakır                 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şebnem canöz           Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
semiha incesu            Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gunay çakır                Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şerafettin çakıroğlu   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nurten şeker             Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tuğçe çakır                Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tevfik Göçmen          Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tulay incesu              Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
mehmet göçmen       Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 15 Temmuz 2009, 15:10:44 »
son durum böyle arkadaş durmaksızın devam ediyor..haftalık puanlarda da boşuna heveslenmeyin alın ilk 15 kişi

ırmakekin incesu         Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
semet metin               Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dundar incesu            Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ismail önal                  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
engin çakır                 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şebnem canöz           Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
semiha incesu            Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gunay çakır                Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şerafettin çakıroğlu   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nurten şeker             Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tuğçe çakır                Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tevfik Göçmen          Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tulay incesu              Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
mehmet göçmen       Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Listeyi nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 15 Temmuz 2009, 15:14:09 »
evet aynı soruyu bende sordum öteki tarafta ;D