Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Yurt dışından alışveriş yapan varmı aramızda ?

(1/2) > >>

fusterous:
Arkadaşlar özellikle Amerika'dan ürün getirten yada alışveriş tecrübeleri olan varmı ? Kâr oranı nedir ve gümrükle başınız derde girdi mi ?

nokia34:
baya ürün aldım yurtdışından ceptelefonu, oto teyp gibi şuan kadar aldım hiç bi ürün takılmadı 100 euro altı ve paket gift yazılırsa sorun olmaz.

sinless:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaya ürün aldım yurtdışından ceptelefonu, oto teyp gibi şuan kadar aldım hiç bi ürün takılmadı 100 euro altı ve paket gift yazılırsa sorun olmaz.

--- Alıntı sonu ---

Gift yazdırmak yasak bir süreden beri kanun geriği. 100$ üstü her ürün gümrüğe takılır. Yılbaşı'na yaklaşırken bu fiyat 300 $ civarına yükseliyordu yalnış hatırlamıyor isem.

Yüksek fiyatlı bir ürün alıcaksan aşağıdaki siteleri öneririm işine çok yarıyacaktır. Arkadaşım ilk adresteki site aracılığı ile 3000$ a yakın Macbook almıştı gümrüğe takılmadan eline ulaştı.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

harajuku:
Ben sürekli yurtdışından alışveriş yapıyorum ama aldıklarım genelde kozmetik çanta ayakkabı parfüm tarzı şeyler, hiç elektronik almadım şu ana kadar da bir sorun yaşamadım

fusterous:
Ben eşim için hediye bir ipod touch almak istiyorum , yurtdışından getirtmek daha ekonomik ve ayrıca Amerika versiyonlarında ses kısıtlaması olmadığını biliyorum ancak hiç tecrübem yok , önerdiğin siteler üstünden almam 'da üste biraz ekliyo açıkçası  :(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git