0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok ama tarif edeyim küçük pet şişenin yarısı kadar ama hafif şişkosu kapağı pembe renkli üzerinde de bebek resmi var ahanda buldum yuhhh suya bu kadar para verilirmi 6lı fiyat bu ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok ama tarif edeyim küçük pet şişenin yarısı kadar ama hafif şişkosu kapağı pembe renkli üzerinde de bebek resmi var ahanda buldum yuhhh suya bu kadar para verilirmi
yok ama tarif edeyim küçük pet şişenin yarısı kadar ama hafif şişkosu kapağı pembe renkli üzerinde de bebek resmi var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok ama tarif edeyim küçük pet şişenin yarısı kadar ama hafif şişkosu kapağı pembe renkli üzerinde de bebek resmi var ahanda buldum yuhhh suya bu kadar para verilirmi 6lı fiyat bu ama 1.9 lt su eder git bime 50 kuruşa al 2 lt suyu
Suluk hediyesi de var mı acaba
eşim aldı geldi ama2 karta tanımlanmamış ne yapamam geekir güncelleme yaptım kartıma ama