Aslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum
Aslına bakarsanız şuan evli olduğundan değilde, eskiden evlenmiş boşanmış olduğudan şüphe ediyorum
ozaman nufus müdürlüğune gidip ordan rica minnet iyi niyetli bir memur bulursan bence tc ile öğrene bilirsin..
ozaman nufus müdürlüğune gidip ordan rica minnet iyi niyetli bir memur bulursan bence tc ile öğrene bilirsin..
memurlar vermez o bilgiyi
Sorsun.. Ne var ki bunda? evlenip ayrılmak ayıp mı? Bence böyle gizli saklı araştırarak olmaz. Güven problemi var sanırım.
Şüphe varsa o olay çoktan bitmiştir..
polıs tanıdıgınız varsa bıtmıstır o iş
nufus daıresı yok kaymakamlık soylemıyor fılan,muhtardan ogrenen olmustu onceden...aynı durumu bızde yasadık ama polısten ogrendık
...
her polis tanıdığı olan istediği kişinin özel bilgilerine ulaşıyorsa özel hayatın gizliliğini ihlal etmekten suç işliyor demektir. emniyete bile güvenemeyeceğiz yani .. pes doğrusu
sizde hiç çekinmeden suça ortak olduğunuzu internette yayınlamış oldunuz
çeşitli yollarını resmi kurumlardan tanıdıklar.. rica etmek gibi vb. durumlar zaten az çok herkesin bildiği bişey..ben ondan bahsetmiyeceğim;arkadaşın açıkça " nüfus cüzdanına bakabilirmiyim?" desin yeter..adam gösteriyorsa korkacağı çekineceği sakladığı bişey yok demektir,onun haricinde hangi nedenle bahane ile nüfus cüzdanını göstermezse göstermesin bilin ki o adam evlidir.neticede arkadaşının böyle bir kuşkusu varsa açık açık göster nüfus cüzdanını diyebilir.