Diğer > Görüş ve Öneriler
Ayarsız enerji için bizde bir grup oluşturalım
fusterous:
Arkadaşlar bu yarışmada şuan ben yarışıyorum ama çok umutsuzum , ama şöyle bir önerim var nasılsa bir haftada sony psp gibi çok güzel bir hediye veriyorlar bu çok kısa bir süre demek , ayarsız enerji için özel bir grup kurulamaz mı ? Forumumuzun mevcudiyeti buna hayli hayli yeter ! bende site adminlerimiz değerlendirsin çünki bu grup kurulursa forumumuz dışında kimse kazanmaz kalan bütün psp'ler bu forumdan çıkar !
Sayın adminler lütfen güzel düşünün ve değerlendirin !
forumumuzun görünen biyerinde herkesin oylaması için bir yer açarız , sonuçta ben birdaha böyle bir yarışmanın geleceğini sanmıyorum , her hafta bir üyemize psp ! ;)
(Bunu kendim için demiyorum kesinlikle ! dilerseniz ben yarışmayadabilirim ama madem forumumuz için çalışıyoruz , bunu yapmamız mantıklı olur ! ) ;)
BU MESAJIMI "MODERATÖRE BİLDİR" YÖNTEMİYLE BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM !
mina:
kesinlikle katılıyorum....
furkan_emre:
béNcédé mantıkLı bir fikiR... Tabikide sonuçta kazanan HERGÜNKAMPANYA üyesi olacak. Varım bende.
miralay:
bende bu gurupta destekçiniz olurum ama geçmiş haftalarda yarıstıgımda 10 kişiden anca destek gelmişti üzülmüştüm:(
simonbolivar:
arkadaşlar güzel düşünce bu yarışmaya hiç girmedim ve de girmeyi düşünmüyorum ama yarışan arkadaşlara her zaman destek vermişimdir.kimseyi beklemenize gerek yok bence buraya başvuru alıp katılmak isteyenlerle bir grup oluşturabilirsiniz sıraya koyarsanız kurallarınızı belirlerseniz mesela herkes extradan 10 üye bulacak gibi haa kuralları sakın untmayın ve de sıraya koymayı:)) başarılar
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git