Diğer > Serbest Kürsü

face acilllll

<< < (2/4) > >>

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben abonelikleri kaldırıyorum ama yine bi dolu abonelik gelmiş ve tanımadığım saçma sapan kişilere ben abone olmuşum ki;
asla haberim yok
bunun bi çözümü yokmu sildikçe çoğalıyor ve abone olduklarımdan da arkadaşlarıma istek gidiyormuş
:(

--- Alıntı sonu ---
Tarayıcınıza kurduğunuz eklentiden oluyor, onu büyük ihtimalle tam kaldıramadıız, ayrıca şifre ve malinizi de tamamen değiştirin, gereksiz uygulamaları da kaldırın

nilgün27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben abonelikleri kaldırıyorum ama yine bi dolu abonelik gelmiş ve tanımadığım saçma sapan kişilere ben abone olmuşum ki;
asla haberim yok
bunun bi çözümü yokmu sildikçe çoğalıyor ve abone olduklarımdan da arkadaşlarıma istek gidiyormuş

--- Alıntı sonu ---
Tarayıcınıza kurduğunuz eklentiden oluyor, onu büyük ihtimalle tam kaldıramadıız, ayrıca şifre ve malinizi de tamamen değiştirin, gereksiz uygulamaları da kaldırın

--- Alıntı sonu ---

hepsini kaldırıyorum ama mantar gibi saniyede çoğalıyor
zaten facede ceza vermiş paylaşımım 4 gün kapalı :(
ne bu yaa deli olcam
choreme sildim tekrar yükledim ama olmamışmı acaba

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben abonelikleri kaldırıyorum ama yine bi dolu abonelik gelmiş ve tanımadığım saçma sapan kişilere ben abone olmuşum ki;
asla haberim yok

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ne bu yaa deli olcam

--- Alıntı sonu ---

Bisüre başka tarayıcı kullanın, uygulamaları düzene sokun, mailinizi ve şifrenizi değiştirin

nilgün27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben abonelikleri kaldırıyorum ama yine bi dolu abonelik gelmiş ve tanımadığım saçma sapan kişilere ben abone olmuşum ki;
asla haberim yok

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ne bu yaa deli olcam

--- Alıntı sonu ---

Bisüre başka tarayıcı kullanın, uygulamaları düzene sokun, mailinizi ve şifrenizi değiştirin

--- Alıntı sonu ---

teşekkürler denedim inş düzelir :(
bişi sorcam hani habersiz abonelikleri kaldırma diye bişi olmalıydı sanırım benim aboneliklerim açık onu nasıl kapatabilirm

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
teşekkürler denedim inş düzelir :(
bişi sorcam hani habersiz abonelikleri kaldırma diye bişi olmalıydı sanırım benim aboneliklerim açık onu nasıl kapatabilirm

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Burdan bakın açıksa click'i kaldırın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git