Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

SİNGER TÜY TOPARLAYACI Kazananlar

<< < (2/4) > >>

mehpare01:
tebrikler arkadaşlar  :)

mystery:
Tebrikler arkadaşlar. Okuyan üfleyenler aradan beni de çıkarırsa sevinirim :)

sibelert:
bu nedir görmemişim ben .veeee tebrikler :)

photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlar..buaralar şansım kurudu.kazananlar bi şans üfleyin bana :))

--- Alıntı sonu ---

Bu şekilde şanssız olduğunuza inanmaya devam ederseniz şans yanınıza uğramayacaktır emin olun. Daha önce de konuşmuştuk, hatta imzanızdaki yazıyı silin falan demiştim, yine eski haline döndürmüşsünüz :) Olumlama yapın biraz. İnanın, isteyin, gerçekten ona sahipmişsiniz gibi davranın. Göreceksiniz o her ne ise bir gün sizin olacak.

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlar..buaralar şansım kurudu.kazananlar bi şans üfleyin bana :))

--- Alıntı sonu ---

Bu şekilde şanssız olduğunuza inanmaya devam ederseniz şans yanınıza uğramayacaktır emin olun. Daha önce de konuşmuştuk, hatta imzanızdaki yazıyı silin falan demiştim, yine eski haline döndürmüşsünüz :) Olumlama yapın biraz. İnanın, isteyin, gerçekten ona sahipmişsiniz gibi davranın. Göreceksiniz o her ne ise bir gün sizin olacak.

--- Alıntı sonu ---

hatırlıyorum sizinle konuşmuştuk..aylarca o şekilde pozitif bi sinerji oluşturmaya çalıştırdım ama nafile bi çöp bile kazanamadım o şekilde de ...ve en sonunda yine eski 'olumsuzluk içeren imzama' geri döndüm :)) öyle de olmuyor böyle de olmuyor...hala bana uğur getirecek yazıyı imzayı bekliyorum..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git