Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Evoria - çek kazananlar
ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende kazanmışım.Tebrikler sinem
--- Alıntı sonu ---
sana da tebrikler canım :) çekleri evoria'nın alışveriş sitesinde kullanabilirsin.ben parfüm alıcam
aylean:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
sana da tebrikler canım :) çekleri evoria'nın alışveriş sitesinde kullanabilirsin.ben parfüm alıcam
--- Alıntı sonu ---
bende parfüm alacağım 100 tl yi geçmesin.Senin tavsiye edebileceğin var mı canım?
meltem2780:
tebrikler kızlarr :D sinemciğim aramıza dönmene sevindim canım bebiş şimdiden seni bağlıyor :D
ilkemmm:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
bende parfüm alacağım 100 tl yi geçmesin.Senin tavsiye edebileceğin var mı canım?
--- Alıntı sonu ---
canım bende orjinal parfüm hastalığı var, hemen hemen markaların %80 ini denedim kullandım diyebilirim.ama lolita lempicka'yı hiç kullanmadım bugüne kadar.oyüzden sanırım onu alıcam ben.(bi de fiyatlara da baktım 100 tl.nin üzerine fazla bişey eklemiyorsun ondan alırsan)diğer marka parfümlerde ekstra para ödemek zorunda kalabiliriz.Jean Paul Gaultier 'ı da çok tavsiye ederim ama uzun süre kalıcı değil.( yani kıyafetin yıkandığında kokusu kalmıyor :)) ben biraz kalıcı kokuları seviyorum da
ilkemmm:
Kayit olun veya giris yapintebrikler kızlarr :D sinemciğim aramıza dönmene sevindim canım bebiş şimdiden seni bağlıyor :D
--- Alıntı sonu ---
canım çok teşekkür ederim :) vallahi sorma ben de sizleri ve kampanyaları çok özledim.özellikle ilk 3 ayın bitmesini bekledim bebeğin gelişimi radyasyondan etkilenmesin diye.artık Allah izin verirse çok yoğun bir şekilde olmasa da arada kampanyalara bakıcam ve forumu takip edicem :) hepimizin şansı bol olur inşallah
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git