Biten Kampanyalar > Kazananlar

forumkralı | Kazandıklarım

<< < (5/27) > >>

hako65:
brado dostum isminin hakkını veriyon :)

forumkralı:
arladaşlar eski sisteme döndü site eski sistemle 100 kontör kazanmış görünüyorum yeni sistemle 50 kontör kazanmış görüyorum sitede 20 hakta 4000 i geçkin puan yepmıştım hatta üst üste 1000 ler çıkardım anca sonradan ancak 6025 yaptım ce şuan 10.sıradayım

emk87:
tebrikler

forumkralı:
teşekkür ederim arkadaşlar hedefim hergün 100 kontör kazanmak bu arada renlibirden kazandığım pratik doğrayıcım da geldi arkadaşlar netten kazandıklarımı yazsam kitap olur herhalde artık 1000 lirayı buldu ve bilgisayarı 2 sene önce almıştım bilgisayar bedaya geldi ve intternet faturasıda bedavaya geliyor netten kazanıyorum hediyeyi satıyorum onunla ek gelir eldel ediyorum...

alara04:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkür ederim arkadaşlar hedefim hergün 100 kontör kazanmak bu arada renlibirden kazandığım pratik doğrayıcım da geldi arkadaşlar netten kazandıklarımı yazsam kitap olur herhalde artık 1000 lirayı buldu ve bilgisayarı 2 sene önce almıştım bilgisayar bedaya geldi ve intternet faturasıda bedavaya geliyor netten kazanıyorum hediyeyi satıyorum onunla ek gelir eldel ediyorum...

--- Alıntı sonu ---
Tebrikler.Şansın daim olsun.Kazandığımız kontörler telefonlarımıza nasıl yükleniyor? ve Faturalı hattan kazandığımız zaman kontör yükleme olayı nasıl yapılıyor.Bilgilendirirseniz...Şimdiden teşekkürler...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git