Diğer > Görüş ve Öneriler
Bazı konularda sınırlama istiyorum
a1ONEboy:
Bazı konular; mesela magnum gibi kalan puanın gösterildiği yani kısacası anlık bilgi verebileceğimiz kampanyaların herkesçe değilde belirli bir kısma verilmesini istiyorum .. Biz burda uğraşırken dışarıdan biri takip edebilir ve bizden önce hareket edebilir mesela bu online olma süresine göre olabilir belirli bir süreden az online olanlara gösterilmeyebilir ... mesaj sayısı olarakta düşündüm ama kirlilik olacak aklımada başka bişey gelmedi ama öyle yada böyle BAZI konular için sınırlandırma olsun ...
diazem:
Aynen katılıyorum.Bu yuzden bir cok seyi elden kaçırdı forumdaki arkadaşlar ve bu yüzden paylaşımları azalttılar hatta kalan puanı soylemek yerine başkasının yazmasını onlarda bekler oldular.
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAynen katılıyorum.Bu yuzden bir cok seyi elden kaçırdı forumdaki arkadaşlar ve bu yüzden paylaşımları azalttılar hatta kalan puanı soylemek yerine başkasının yazmasını onlarda bekler oldular.
--- Alıntı sonu ---
evet bende başta yazarken daha sonra yazmıyacağımı belirttim ve yazmadım çünkü sömürülen biz olduk 3 kere hediyeyi kaçırdım ...
K0LeRa:
ewt bencede forumdaki yazıları sadece üyeler görebilsin. böylece üye sayımızda artar.
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinewt bencede forumdaki yazıları sadece üyeler görebilsin. böylece üye sayımızda artar.
--- Alıntı sonu ---
onu bende düşündümde oda çözüm değil adam üye olup direk görür hem 5 dakikalık üye olsa nolur olmasa nolur onun yerine online lık süresi biraz daha iyi olabilir hem forum zaten bağımlılık yapıyo :P kalıcı üye olur ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git