Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Nasıl Bir Tatilcisin?" sonucu Marmara Forum

<< < (2/3) > >>

sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinof ya bunu çok istemiştim :(

tebrikler arkadaşlar  ;)

--- Alıntı sonu ---
verirlerse benimkini alabilirsin

--- Alıntı sonu ---

arayıp sorayım bakayım verecekler mi? ayyy inşallah olur :)

periler:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalan arkadas oldumu acaba? gitmeye değermiki?

--- Alıntı sonu ---
Arzucum sana cok uzak bosver:)verırlerse ben Arzu  olurum :-*

Tuanna:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalan arkadas oldumu acaba? gitmeye değermiki?

--- Alıntı sonu ---
Arzucum sana cok uzak bosver:)verırlerse ben Arzu  olurum :-*

--- Alıntı sonu ---

Esracım ben dün iş için giderken önünden geçtim aldım. İçeri girip aldığıma bile piçman oldum o kadar kötü yani :) Lacivert üzerinde kocaman marmara forum yazıyor bez de değil naylon gibi basit bişey hiç beğenmedim kampanya yaptıklarına değmez. Kimlik filanda istemiyorlar. Senin olduğunu dikkat etmemişim listede olsa haber verirdim ama kargoya bile değmez

periler:
hadı yaa okadar kotu demek.yokum ben lıstede.hanı ıyıyse fena olmazdı:)

Tuanna:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhadı yaa okadar kotu demek.yokum ben lıstede.hanı ıyıyse fena olmazdı:)

--- Alıntı sonu ---

gideceğini bilsem söylerdim valla sana yoksa gitmeyi hiç düşünmüyordum dün denk geldi o tarafta iş. Ama dedim ya kimlik istemiyorlar isim söylüyorsun danışmaya hemen çıkarıp veriyorlar. Eğer istanbul dışı arkadas varsa birbirlerine söylesin bence onlarda kalacağına birilerinin işine yarar belki. Ama dediğim gibi bayagı adi bişi bide üstünde yazı var. Akşam fotografını çeker koyarım siteye..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git