face giriyorum ama 30 gün yasak koymuş yok beğenemezsin yok şunu yapamazsın , aralarda kendi kendine çıkıp tekrar şifre soruyor ....
hesabım-güvenlik ayarları-cep tel onay kodu kısmını kaldırın..
güvenlik ayarlarının içinde cep onay kodu kısmını bulamadım acaba daha önceden telefon girdiğimden mi?
ben hesabıma kendi bilgisayarım hariç başka bi yerden giremiordum.yani kendi girdiğim bilgisayardan iptal ettim.siz hiçmi giremiyorsunuz
hiç giremiyorum o bahsettiğiniz ayar yerine de giremiyorum onay kodu gelmeden,
kod da gelmiyor..
benim eşimin hesabı öyleydi telefon kayıtlı oldugu halde göndermedi bırakın 2 gün 1 ay veya 1,5 ay sonra bir anda gönderi verdi ve acıldı:)
güvenlik ayarlarının içinde cep onay kodu kısmını bulamadım acaba daha önceden telefon girdiğimden mi?
hesap ayarlarına girdiğinizde sol köşede alt alta seçenekler var.orda güvenlik yada mobil seçeneğine bakın oralarda olması lazım..
benim hesabıma da olmuştu,defalarca kimlik bilgilerimi yolladım,cevap gelmedi,belki 2 ay belki daha uzun hatırlamıyorum şimdi.daha sonra baktım kod falan da gelmiyor,yeni bir hesap açtım ve açtığım gibi de hemen mesaj yolladı facebook,2 tane hesabınız olamaz, şu an ikisi de açık birini seçin ve kapatın uyarısı verdi böylelikle eski hesabıma kavuştum
ya onay kodu gelmiyor turcell hattıma ilk basta bi numara aramıstı , onay kodunun aranarak bildirilenmesini istiyorum