Diğer > Görüş ve Öneriler
Kotalı İnternet Sahipleri Dikkat!
sinless:
Kaç kişi 3G ye geçti yazarmısın :) birde adsl almak için telefon şart değil. Biraz araştır. Wifi aramana gerek yok gelişmemiş mahalenin köşe başındaki telefon kulübesi dair wifi hizmeti sağlamaktadır. Forumdaki kullanıcıların çoğu kampanyalara katılan kişilerdir ve sınırlı adsl leri mevcuttur flash animasyonlu kampanyalardan 3g ile bağlandığını düşünürsek ::) ::) ::)
cingozzz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKaç kişi 3G ye geçti yazarmısın :) birde adsl almak için telefon şart değil. Biraz araştır. Wifi aramana gerek yok gelişmemiş mahalenin köşe başındaki telefon kulübesi dair wifi hizmeti sağlamaktadır. Forumdaki kullanıcıların çoğu kampanyalara katılan kişilerdir ve sınırlı adsl leri mevcuttur flash animasyonlu kampanyalardan 3g ile bağlandığını düşünürsek ::) ::) ::)
--- Alıntı sonu ---
Hahhaha kopardın beni gülmekten arkadaşım ;D ;D ;D gelişmiş mahalle statüsündeki bu mahallelerin türkiyedeki sayısını yazamısın bana puhahha. Ben bursanın merkezinde oturuyorum ve hiçbir mahallede bedava wifi veren bir kulübe tarzı bi yer görmedim. Wifi dedğin şey ayda sadece 5 saat bedava ve çoğu yerde bulunmuyor.Bulunan yerler alışveriş merkezleri, büyük kafeler ve havaalanları ile sınrılı.
Ayrıca adsl bağlatmak için telefon bağlatmana gerek yok demişsin ama telefonun olmadan internet bağlatamıyorsun ve dahası 3g ile bağlandığındada kotan 4 GBtır ttnet ile bağlandığındada 4GBtır. Ttnette flash animasyonlu sitelere girdiğindede ortalama 10 MB kota gidiyor 3G ile girdiğindede 10 MB gidiyor ne farkediyor? Bence bilmeden yorum yazma. Biraz araştır öyle gel karşıma.
Adsl almak için telefon şart değil diyorsun pffff sen türkiyede yaşadığına eminmisin :D:D Alahını seversen yarın telekoma bi uğra bakalım ben telefonumu iptal etmek istiyorum ama internetim kesilmesin de . Bak bakalım sana ne diyecekler
toparlak:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKaç kişi 3G ye geçti yazarmısın :) birde adsl almak için telefon şart değil. Biraz araştır. Wifi aramana gerek yok gelişmemiş mahalenin köşe başındaki telefon kulübesi dair wifi hizmeti sağlamaktadır. Forumdaki kullanıcıların çoğu kampanyalara katılan kişilerdir ve sınırlı adsl leri mevcuttur flash animasyonlu kampanyalardan 3g ile bağlandığını düşünürsek ::) ::) ::)
--- Alıntı sonu ---
Sen hayallere daldın heralde :D türkiyede hangi mahallede bedava net veriliyor söylede bizde faydalanalım. İnternet bağlatmak içinde telefon bağlantısı şart, internet bağlatmak istediğinde yanında telefon hattı sözleşmesinide veriyorlar. Belki faturaları baban ödedği için senin bunlardan haberin olmuo olabilir...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git