Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
MAGGI® ile RAMAZAN ŞENLİĞİ KAZANANLARI - 1
Ruhpastasi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmesela.... levent torlak var kazananlarda, leyla torlak, ilk saniyede yazdım neden yokum diyor...... bu da mı tesadüf???
aynı soyisim olabilir biliyoruz da.. ender soyisimler olunca insan sinirleniyor....
--- Alıntı sonu ---
E sizinde dediğiniz gibi cevap vermesi, sıralamaya girmesi bişey ifade etmiyo. Elemişler.
halil45:
YİNE TARHANA ÇORBASINA KALDIK >:( :( ;) :D
Matmazel:
Amaan bizim evde hazır çorba tüketilmez zaten, üzülmicem. 8)
focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmesela.... levent torlak var kazananlarda, leyla torlak, ilk saniyede yazdım neden yokum diyor...... bu da mı tesadüf???
aynı soyisim olabilir biliyoruz da.. ender soyisimler olunca insan sinirleniyor....
--- Alıntı sonu ---
E sizinde dediğiniz gibi cevap vermesi, sıralamaya girmesi bişey ifade etmiyo. Elemişler.
--- Alıntı sonu ---
O kişiler aynı kişi olduğu için tanıdığımdan yazıyorum kesin aynı adres yazmıştır o yüzden leyla torlak yok :)
drosera:
bende kazanmışım çok sevindim.facede benim soyadımdanda bir sürü kişi var.izmirin bi ucunda oturan amca çocukları var.eşimin tarafından aynı soyadlı kuzenleri varben katıdım siz katımayınmı diecem soyadımız aynı die ;D ;D sonuçta herkes ağaç kavuğunda büyümedi.ama en güzeli aynı adres olanları elemişler zaten.allah tan aynı apartmanda akrabalarımla oturmuyom yandımdı ozaman işte ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git