Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Cif Kazandırıyor Sonuclar

<< < (5/7) > >>

eycane:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir ve ya birden fazla ürün kazananlar için her biri ayrı zarflanmış tesellüm ve ya ibranameleri
tek bir pakette % 20 paro kart indirimiyle yurtiçi kargoyla göndermek mümkün,
sadece şifre etiketi isteniyor boş cif kutusunu istemiyorlar.

--- Alıntı sonu ---

dün yolladım ben 80 tl noter masrafı

cheryl:
ben mesaj atmıştım bugun postacı geldi arcelik ütü kazanmışım ibraname kimlik fotokopisi alışveriş fişi ve cekilişe katıldıgımız kart isteniyor ama elimde alışveriş fişi ve cekilişe katıldıgımız kart yok bulamıyorum ibraname imzalanması istenmiş elime eksiksik gecti diye elime ürün gelmediki imzalayıp göndereyim hakkımı kaybettimmi birde ibraname npter imzalımı olucak öle birsey yazmıyor

anvil:
ibranameyi önden imzalayıp teslim aldım diyeceksin. ama kart ve fiş olmazsa geçmiş olsun.

cheryl:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinibranameyi önden imzalayıp teslim aldım diyeceksin. ama kart ve fiş olmazsa geçmiş olsun.

--- Alıntı sonu ---
80 tl noter masrafı o ne öle notere onaylatıcakmıyız birde ürün gelmeden neden ürünü teslim aldık diyecegiz

eycane:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinibranameyi önden imzalayıp teslim aldım diyeceksin. ama kart ve fiş olmazsa geçmiş olsun.

--- Alıntı sonu ---
80 tl noter masrafı o ne öle notere onaylatıcakmıyız birde ürün gelmeden neden ürünü teslim aldık diyecegiz

--- Alıntı sonu ---

noter 500 tl üstü için isteniyor galiba ütü için noter istemezler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git