Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

BP Vanellus Son Hafta Kazananları

<< < (4/6) > >>

huseyinboz:
Biz de mi öyle yapsak bilemedim şimdi. Adamları bir hediye verdiklerine pişman etmek istemem ama onlar kazandığımıza pişman ettiler:)

huseyinboz:
İki taraftan da yıldırım hızıyla cevap geldi, bir aksilik (!) çıkmazsa 1 hafta içinde BP, 2 gün içinde de Roko teslim edilecekmiş ;)

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİki taraftan da yıldırım hızıyla cevap geldi, bir aksilik (!) çıkmazsa 1 hafta içinde BP, 2 gün içinde de Roko teslim edilecekmiş ;)

--- Alıntı sonu ---
Ne yaptınız.BP nin sayfasına mı yazdınız.Şikayet lafını görünce hemen arıyorlar.Bulunduğunuz ildeki şubesinide güzel konuşuyorlar.Çünkü bana getiren adam açıklma yapmak zorunda hisstti kendini.Size getirmememk gibi bir düşüncemiz yoktu.Dedi

huseyinboz:
Şikayet kelimesi kullanmadım ama verdim coşkuyu:) BP'ye de Roko'ya da ana sayfalarının iletişim bölümlerinden ulaştım. BP yetkilisi çok acıklı ve ilgili konuştu benimle, bu ilgiyi görünce utandım yazdıklarımdan:)

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞikayet kelimesi kullanmadım ama verdim coşkuyu:) BP'ye de Roko'ya da ana sayfalarının iletişim bölümlerinden ulaştım. BP yetkilisi çok acıklı ve ilgili konuştu benimle, bu ilgiyi görünce utandım yazdıklarımdan:)

--- Alıntı sonu ---
benimlede çok ilgili konuşmuştu.O zaman baştan sıkı tutacaklardı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git