Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Acikinovasyon Bursa Gaz Çağrısı Kazananlar
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinTebrikler Hemşehrim
--- Alıntı sonu ---
sağolasın :)
gizemlitosbaga:
Kayit olun veya giris yapinsağol tospik bakalım bu gece kamuflaj var send evarmısın.sırf merakımdan izleyeceğim :D
@esmanur sağol darısı kazanamayanlara inşallah amin :)
--- Alıntı sonu ---
:D çok heyecanlıyım :D
haber vermediler henüz ama bu program değildir, benden önce 2-3 çekim yaptıklarını söylemişlerdi, ben hafta ortasında çıkmayı bekliyorum ::)
dönen tanıtımlarda varım ama, gördüm kendimi ;D
ben de kaydı ayarladım, her gün kaydedecek programı zira benim eve gitmem saat 8 i buluyor.
gerçi cepten izlerim fox u da yolda.
haber vermezlerse eğerrr, başladığında foruma yazarım serbest kürsüye açın Fox'u diye ;D
madımak:
siret tebrıkler :D gizemli senıde heyecanla beklıyoruz ;)
eyefive:
tospik ertem şener,n sunduğu program 2 ay geriden çekiliyormuş.bizzat twitterda ağzından kaçırdı sayfa sahibi.mesaj atmıştım,bu yarışma yayından kalkar 14 şubatı görmez dedim.2 ay öncesinden.adam 14 şubat programını bile çektik hazır dedi :D
ama malesef artık nikin anlamını yitirecek gizemlitospağanın gizemi kalmayacak :D
@madımak sağol darısı sizlere inşallah amin
catpat07:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsağol tospik bakalım bu gece kamuflaj var send evarmısın.sırf merakımdan izleyeceğim :D
@esmanur sağol darısı kazanamayanlara inşallah amin :)
--- Alıntı sonu ---
:D çok heyecanlıyım :D
haber vermediler henüz ama bu program değildir, benden önce 2-3 çekim yaptıklarını söylemişlerdi, ben hafta ortasında çıkmayı bekliyorum ::)
dönen tanıtımlarda varım ama, gördüm kendimi ;D
ben de kaydı ayarladım, her gün kaydedecek programı zira benim eve gitmem saat 8 i buluyor.
gerçi cepten izlerim fox u da yolda.
haber vermezlerse eğerrr, başladığında foruma yazarım serbest kürsüye açın Fox'u diye ;D
--- Alıntı sonu ---
gördüm gülşah 440 puan :P hardal renklı elbise :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git