Diğer > Kampanya Şikayet
Grupfoni'den alışveriş yapıp pişman oldum.
admin:
Grupfoni'den 8 kişilik kebap menüsü alıp 230TL ödeme yapmıştım.
Restoranı arayıp rezervasyon yapmak istediğimde firmanın 2 aydır paralarını ödemediğini bu yüzden kuponların geçersiz olduğunu söylediler.
Olabilir dedim grupfoniyi arayarak olayı anlatıp iade talebinde bulundum. Konuyu araştıracaklarını söylediler.
2 gün sonra haklı olduğumu ve hesabıma 230TL'lik puan yükleyeceklerini söylediler, puanı 1 ay içerisinde kullanabilecekmişim (para iadesi yok).
geçen hafta saat 10:00'da telefon numaralarını aramaya başladım telefon ya meşgul çalıyor ya da çalsa bile kimse açmıyor. saat 2'de telefona nihayet biri çıktı. talebimi aldı ama değişen birşey yok hala.
Grupfoni'den birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Sizin de başınıza aynı olayın gelmemesi için haber vermek istedim.
Edit: nihayet parayı iade ettiler.
Smile:
Kötü olmuş, biz bu yaz bedavadan sınırsız yiyip içtik grupfoniden hiçte sıkıntı çekmedik.
calculus07:
Allah belasını versin grupfonini tel hep meşgul maile otomatik cevap geliyor sakın birşey almayın o siteden 3 hafta oldu aldığım şey gelecek hala
eyefive:
üzücü bir durum.ama teselli verirmi size bilmiyorum.diyelimki para yandı hiç kullanamayacaksınız.genede üzülmeyin. o para sizin sadakanız olur üzerinizdeki kazayı belayı kaldırır.herşeyde bir hayır vardır.neticede hayatta hiç birşey boşa gitmez.
calculus07:
bence savcılığa falan verin az para değil
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git