Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

acil yardım

<< < (2/3) > >>

yassuri:
kısmet değilmiş. sana bi link veriyim ordan 2. el ps3 oyununu alabilirsin. ucuza bulabilirsin yani. ben ps3 ü alınca alıcaktım ordan oyunları. güle güle kullanırsın inş. eline geçince bana ps3 hakkındaki düşünceleri iletir misin?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

LEGOLAS:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkısmet değilmiş. sana bi link veriyim ordan 2. el ps3 oyununu alabilirsin. ucuza bulabilirsin yani. ben ps3 ü alınca alıcaktım ordan oyunları. güle güle kullanırsın inş. eline geçince bana ps3 hakkındaki düşünceleri iletir misin?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin


--- Alıntı sonu ---

tabiki ama alırsan 60 gb ve üstü al 40 gb plasition 2 oyunlarını çalıştırmıyor ben sadece oyun amaçlı aldığım için bu bana yetiyor arkadaşım fiyatıda çok ucuz zaten bu arada link için saol

LEGOLAS:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinöncevatanın ps3 ü mü alıyosun ben alıcaktım onu yaw  ;D

--- Alıntı sonu ---

yassuri sen plasition aldığında bitirdiğimiz oyun olduğunda aramızda takas ederiz sanada uyarsa boşuna oyunlara 150 tl vermiyelim  :D :) :) :)

yassuri:
tabiki bana uyar senin şehir hangisi? inşallah alabilirim bu arada uygun fiyatlı ps3 bulursan bana söyleyebilirmisin?

LEGOLAS:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintabiki bana uyar senin şehir hangisi? inşallah alabilirim bu arada uygun fiyatlı ps3 bulursan bana söyleyebilirmisin?

--- Alıntı sonu ---

ben ankarada yaşıyorum yasuri bu arada 80 gb istanbulda bi mağazada 700 tl garantisiz  garantili aynı mağazada 50 tl fazla vererek yani 750 tl sahip olabiliyorsun linki vereyim istersen ama alacağın plasitionun pal olmasına dikkat et daha iyi diye duydum okuduğum yazıyı aynen aşşağıya yapıştırıyorum


Aldığımız DVD filmler 24, 25, yada 30 fps (kare / saniye) olabilir. Bunlar gibi dijital formatta saklanan filmler bu sistemlere uyunlu olması için farklı çözünürlükte bulunurlar,
4X3 görüntü formatı (televizyon) için
PAL 720 x 576 pixel dir.
NTSC ise 720 x 480 pixel dir.
Yani PAL bir kareyi 414720 pixelden oluştururken, NTSC 345600 pixelden oluşturur. Sonuçta PAL ile daha mutlu oluruz. "PAL 60" ise 16X9 görüntü formatında iyice coşar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git