Internetten Para Kazan > Para kazan
www.erolmarketing.org - kazandırıyor
Beyondparadise:
Arkadaşım alınma nolur söylediklerim marketing sistemiyle alakalı seninle değil.
Marketin tanırımlarına herzaman bayılmışımdır ve hiç kaçırmadan gitmişimdir. ;D ;D ;D
Her satıcının biraz atma kabiliyeti vardır ama marketing seminerlerinde çoğu zaman Türkiye nufusu kadar üyen kağıt üstünde çıkartılıp hooop zengin edilirsin ;D ;D ;D
%20’si 12 bin $
%6’sı 50 bin $ -100 bin $ arası
%3’ü 100 000 $ üzerinde bir kazanca sahip,
5 000 000 kişi şimdiden dolar milyoneri’’
exturuder:
tabi her satıcı kendi malını över ve biraz abartır, evet belki dolar milyoneri olamayız ama bu işi yaparak makul paralar kazanan birçok insan olduğu da aşikar, sonuçta olay kazan-kazan sistemi üzerine kurulmuş, ben bu işlerde acemiyim bu sistemede dün üye oldum, bende ilk başlarda ciddiye almıyordum ama arkadaşım yatırdığı 60 lirayı 1 haftada çıkarıp üzerine de 300küsür lira kazanınca bende gireyim dedim sonuçta kaybedecek birşey yok o 60 liranın 20 lirasıyla zaten çorap iç çamaşırı gibi ıvır zıvır malzemeler alıyorsunuz geri kalan 40 lirada zaten bu devirde riske edilmeyecek bir para değil, kaldı ki 3 kişiyi üye yapıp o yaptığınız 3 kişide 1er 2şer kişiyi üye yapsa o parayı zaten çıkarıyorsunuz, diğerlerinin yaptığı her üyede size para kazandırıyor, aslında çok basit ve mantıklı bir sistem.
Bence denemeye değer.
diazem:
Arkadaşlar tartışma ortamı yaratmayalım olurmu.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git