Diğer > Görüş ve Öneriler
kampanyalarda kazananlar hep aynı !
kokosilehersey:
arkadaşlar bende uzun zamandır internet ve facebook kampanyalarını takip ediyorum anlamadığım birşey var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim dikkat ettimde kazanan kişiler genellikle aynı isimler bu nasıl oluyor ben mesela fake hesap acmıyorum ama acıpdamı kazanıyorlar anlamadım :( aylardır kampanyalara katılıyoum o kadar caba harcıyorum ama kazanan kişiler hep aynı hep aynı neden yaa? :( :( :( :(
kampanyacı45:
bence de öyle kardeş kast sistemi var gibi
aralkoçu:
evet hile yolları fazla o zamanda hep aynı kişiler kazanıyor..firmalarda umursamıyor
LiYaBu:
hem hesapları cok hem ortak calısıyorlar bu nedenle oylamalı begenili yarışmaları genelde aynı kişiler kazanıyor önceleri ben 200-300 oyla puanla ipad kazandıgımı bilirim yada tatiller ama simdi neredeeeee
nehir_1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bende uzun zamandır internet ve facebook kampanyalarını takip ediyorum anlamadığım birşey var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim dikkat ettimde kazanan kişiler genellikle aynı isimler bu nasıl oluyor ben mesela fake hesap acmıyorum ama acıpdamı kazanıyorlar anlamadım :( aylardır kampanyalara katılıyoum o kadar caba harcıyorum ama kazanan kişiler hep aynı hep aynı neden yaa? :( :( :( :(
--- Alıntı sonu ---
bu düşüncelere katılmamak mümkün değil.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git