Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

uni-ball kazananları

<< < (2/2)

deepblue:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarışma rezillikten başka birşey değildi hiçbir inceleme yapilmadan direk olduğu gibi sonucu yayınladılar ne diye 2-3 gün bekledilerse biz safız ya :))

--- Alıntı sonu ---
aynen katılıyorum.ayrıca bu noter muhabbetide saçmalığın en büyüğü ilk sıralara neysede alt sıralardan noter onayı istemeleri tuhaf.ayrıca alınmayan ödül için yedeğede geçilmeyecekmiş.öğrenci adamda para ne gezerki notere gidip bi ton masraf yapsın.hediyeler kendilerine kalsın die yapıo çakallar

catpat07:
evet ben de sordum belgemı gonderdım dıyelım benden oncekıler belge gondermezse ben ust sıradakı hedıyeyı alabılecekmıyım dıye bısey demedıler

Meraal:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ben de sordum belgemı gonderdım dıyelım benden oncekıler belge gondermezse ben ust sıradakı hedıyeyı alabılecekmıyım dıye bısey demedıler

--- Alıntı sonu ---
canm telefonla bilgi aldık biz resimlere göre eleme yapılacakmış ve elenelerinde hediyesini almayalanlarında hakları bi alta geçemeyecekmiş bunların derdi eleme ile noterle millete hediyeyi vermeyip üstüne yatmak

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git