Diğer > Kampanya Şikayet

ZİP DAĞITIM

(1/3) > >>

lusnika:
zip dağıtım ile kargolarım hep başkasına teslim ediliyor. yıldım vallahi

var mı aynı sorunu olan ?

darkinangel:
sorma benimde başıma geldi eti cin oyuncaklarımı başkasına vermişler kime verdikleri belli değil isim almamışlar güya bana firmadan tekrar oyuncak isteyeceklerdi nerdeeeee, çok lakayıt bir firma...

fatosmurat:
benim eti cin oyuncaklarımın akibeti belli değil. üzerinde durmadım bende çok önemsemediğim için
ama doğadan çay kazanmıştım anneler gününde onu da getirmediler. mail attım doğadana. dün geldi halbuki 22 mayısta gelmesi gerekmiş dün geldi  >:( benimo lardada böyle yapmışlardı. avon kremlerin yarısı kayıp.. bende nefret ediyorum zipten.

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eti cin oyuncaklarımın akibeti belli değil. üzerinde durmadım bende çok önemsemediğim için
ama doğadan çay kazanmıştım anneler gününde onu da getirmediler. mail attım doğadana. dün geldi halbuki 22 mayısta gelmesi gerekmiş dün geldi  >:( benimo lardada böyle yapmışlardı. avon kremlerin yarısı kayıp.. bende nefret ediyorum zipten.

--- Alıntı sonu ---

nereye mail attınız doğadan a mı

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eti cin oyuncaklarımın akibeti belli değil. üzerinde durmadım bende çok önemsemediğim için

--- Alıntı sonu ---

nereye mail attınız doğadan a mı

--- Alıntı sonu ---
evet hem mail attım hemde face den duvarlarına yazdım umudu kesmiştim ki 10 gün kadar sonra geldi çay.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git