Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Cocacola Yerel Marketler LcdTv sonuclar
c3ycey:
tebrikler..
diazem:
Kampanyalar bütün yerel marketlerde var anaşılan gezmek lazım. Biz kipayı reali migrosu beklerken cocacola ters köşe yapmış. Radikalde günlük bakarken rastladım bende.
TWETTY:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin yine kazanmış. :o son bir ayda 4 tane lcd tv kazandılar. Bursada oturup Ankaradan kazanmak budur. :o
--- Alıntı sonu ---
Bir söz vardır. "Kıskanma nolur, Çalış seninde olur."
Yakında Artvinden - Mardinden hediye kazanırsam şaşırma.
Haa bu arada 10-12 ve 18-20 Haziranda Ukrayna Kiev' e gidiyom
Kievden de 3-5 tane 3D led TV kazanıp geleceğim.
Sende evde otur benim kazandığım LCD TV' leri say.
Parmakla saymak zor gelirse; ve eğer açık kimliğini (piacio)yazma cesaretin varsa ,adresini ver not defteri ve hesap makinası göndereyim.
c3ycey:
Tweety genelde bu durumlar olur birileri insanların arkasından her daim konuşurlar, konuşulan sen isen onlardan her daim öndesin demektir :D
piacio:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin yine kazanmış. :o son bir ayda 4 tane lcd tv kazandılar. Bursada oturup Ankaradan kazanmak budur. :o
--- Alıntı sonu ---
Bir söz vardır. "Kıskanma nolur, Çalış seninde olur."
Yakında Artvinden - Mardinden hediye kazanırsam şaşırma.
Haa bu arada 10-12 ve 18-20 Haziranda Ukrayna Kiev' e gidiyom
Kievden de 3-5 tane 3D led TV kazanıp geleceğim.
Sende evde otur benim kazandığım LCD TV' leri say.
Parmakla saymak zor gelirse; ve eğer açık kimliğini (piacio)yazma cesaretin varsa ,adresini ver not defteri ve hesap makinası göndereyim.
--- Alıntı sonu ---
Benim yazdığım yazıda en ufak bir sataşma veya laf atma varsa sözümü geri alırım . yazıyı iyi oku. Bu arada ben senin o yazdığım kişiler olduğunu bilmiyordum. kahin değilim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git