Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Avon türkiye
lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsadece 1 tane eksik kaldı..
--- Alıntı sonu ---
adana da msın
gizgizar:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsadece 1 tane eksik kaldı..
--- Alıntı sonu ---
adana da msın
--- Alıntı sonu ---
pardon,senin cevabına istinaden yazmamıştım..eskişehir deyim
lusnika:
Kayit olun veya giris yapinazönce 1 krem yurtiçi kargo ile eldi, yalnız şöyle bir durum var kargoda adım yazıyor ama altta. Yani kargoda sorgularken adınızla sorguladığınızda kargo görünmüYOR.
Bağlı olduğunuz size sürekli kargo getiren Yurtiçi kago şubesine Avon Müşterisi olarak sorgulatın kargonuzu.
--- Alıntı sonu ---
bende sorgulattım yurt içine yok dedi avon dan gelicek dedim sorun olur mu ki
efem-35:
Kayit olun veya giris yapinazönce 1 krem yurtiçi kargo ile eldi, yalnız şöyle bir durum var kargoda adım yazıyor ama altta. Yani kargoda sorgularken adınızla sorguladığınızda kargo görünmüYOR.
Bağlı olduğunuz size sürekli kargo getiren Yurtiçi kago şubesine Avon Müşterisi olarak sorgulatın kargonuzu.
--- Alıntı sonu ---
12 tane numarayı girince kargoyu görebilirizde o 12 numarayı olmadan bir tek yapacağımız yurtiçi şubesini aramak ama onlarda telefonu açmıyorlar....
2 gündür evde bekliyorum gelen giden yok:(
lusnika:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
12 tane numarayı girince kargoyu görebilirizde o 12 numarayı olmadan bir tek yapacağımız yurtiçi şubesini aramak ama onlarda telefonu açmıyorlar....
2 gündür evde bekliyorum gelen giden yok:(
--- Alıntı sonu ---
benim anneme geldi kontrol ettim çıktı....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git