Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Turkcell 29 Mayıs İPad kazananı

<< < (3/4) > >>

fikretdiser:
Arkadaşlar teşekkür ederim çoknazik ve düşüncelisiniz. Fazla ajitasyon yaptım jüri etkilenmiştir.Hayat paylaşınca güzel  :)

cikcikgribi:
tebrikler fikret d. şuan siteye girdim de yazı yazacak yeri bulamadım kaldırmışlar mı ? bugün son olması lazımdı heralde.. bu arada fikret d. ne yazdınız. ya da en azından kaç tane gönderdiğinizi söyleyebilirsiniz. 1 tane ile mi kazandınız. eğer öyleyse baya iyi

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler fikret d. şuan siteye girdim de yazı yazacak yeri bulamadım kaldırmışlar mı ? bugün son olması lazımdı heralde.. bu arada fikret d. ne yazdınız. ya da en azından kaç tane gönderdiğinizi söyleyebilirsiniz. 1 tane ile mi kazandınız. eğer öyleyse baya iyi

--- Alıntı sonu ---

evet yazma işi bitmiş sanırım ben 1 kere katıldım 532 turkcell numaramı valla geri size taşıyacam dedim yemediler  ;D kazanan arkadaş bişeyler yazsaydı belki son gün için bir şansımız olurdu

eyefive:
tebrikler kazanan arkadaşa :D bende hayat paylaşınca güzelden esinlenip çok şey yazdım.bende espri acıtasyon her türlü yolu denedim dolu mesaj yazdım ama kısmetten ötesi olmuyor  :D

cansiz111:
tebrikler fikret bey iyi günlerde kullanın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git