Biten Kampanyalar > Kazananlar

GOLDSTORE ayın sorusu-mayıs 'tan mucevher kutusu kazanmısım

<< < (5/7) > >>

nergis26:
tebrikler :)
hayırlı olsun engeener :)

darkinangel:
Tebrikler allah içini de dolu dolu doldurmak nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhh.....  ;D

engineer:
tebrik eden tüm arkadaşlarıma tesekkur ederim.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler allah içini de dolu dolu doldurmak nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhh.....  ;D

--- Alıntı sonu ---
çok güzel bir dilek.. amin diyorum  :D

Hayalkuzum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben siteye baktım mayıs ayı kazananları açıklanmamış daha? Sana nasıl geldi bu kutu... Hatta hala Mayıs ayı sorusu
ve nisan ayı kazananları duruyor.

--- Alıntı sonu ---
Dun sabah aradılar, kazandınız, açık adresinizi alabilir miyiz  diye. Ben de hemen mailimi açtım, siteye girdim. Mail de yoktu ve dediğin gibi sitede  hala nisan kazananları vardı. Şüpheye düştüm, hemen aynı tel den geri donuş yaptım. Site güncellenmedi hala, biz sizin hediyeyi kargoladık bile dediler.

--- Alıntı sonu ---

Hımm ne güzel... güle güle kullan...

engineer:
Merhaba,
bildiğiniz gibi kazandığım kutunun aynası kargoda kırılmıştı, ben de çok üstelememiştim. Fakat buradan arkadaşların desteği ile  :D firmaya mail attım. Onlar da,kırık olanı gondermemi, hemen yenisini gondereceklerini soylediler ve az once yeni ve sağlam kutu geldi..
Bu konuda yorum yapan arkadaşlarıma tesekkur ederiyorum. :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git