Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Türkcell 25 mayıs iPad kazananı

<< < (6/8) > >>

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuyla ilgim yok sadece başlığa takılıp duruyorum. Düzeltsek ya biz onu?  ;D

--- Alıntı sonu ---
;D ;D

cloves:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin​2. kazanan   26 Mayıs 2012​   Sami B.​

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ahaha  ;D Çok şükür bu tür yarışmalardan pek boş dönmüşlüğüm yoktur ancak %100 benimdir gibi bir iddiam yok. Muhabbet olsun diye yazdım, olay uzamış gitmiş  :)

--- Alıntı sonu ---
Olayın uzadığı filan yok merak etme aslındaseninlede alakası yok birde sen alınırsın olay tamamen benim @eyefive takılmam onunda alınması gaz verelim dedik ama ters tepti sanırım...

madımak:
bu kampanyanın lınkı ne bulamadım paylasırmısınız ;D

sozten:
ben de yazayım eksik kalmasın şanşım dönecek mi acaba  :D

photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin​2. kazanan   26 Mayıs 2012​   Sami B.​

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ahaha  ;D Çok şükür bu tür yarışmalardan pek boş dönmüşlüğüm yoktur ancak %100 benimdir gibi bir iddiam yok. Muhabbet olsun diye yazdım, olay uzamış gitmiş  :)

--- Alıntı sonu ---
Olayın uzadığı filan yok merak etme aslındaseninlede alakası yok birde sen alınırsın olay tamamen benim @eyefive takılmam onunda alınması gaz verelim dedik ama ters tepti sanırım...

--- Alıntı sonu ---

:) Evet olayın rengi epey değişmiş.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanyanın lınkı ne bulamadım paylasırmısınız ;D

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git