ewet bende şaşırdım kaldım...ilk 10 da olduğu gibi son 10 da aynı durum mevcut..bu badbet ve menel nickli kişiler mübarek biri artıyor ardından öteki artıyor ama öle 5-10 puan değil 500 er puan adamalar sadece 10 dk online kalıp artıyorlar sonra paso offlinelar 3 gündür takip ediyorum çok acayip ...badbet istatislik şahane :2500 şut almış sadece 250 sini kurtarmış 2300 civarı yemiş varmı böyle bişi yaa bu kadar mı şanslı..nesee
sabahtandır şut çekiyorum 100 puan civarı offlinelardan geldi az önce refresh atınca öle zar zor artmaya çalışıyoruz adamlar mübarek 1000 er 1000 er artıyorlar...şikayette bir işe yaramıyor bakalım kısmet artık umarım emeğimiz boşuna gitmez..11.000 şutuma yaklaştım hadi hayırlısı
edit:imla
oyun şöyle bir hata veriyor giremiyorum bir türlü
Menu::onServiceError mysql_query(): Unable to save result set
Oyuna girebilen var mı?
bende giremiyorum...sorun bizdemi yoksa herkesdemi arkadaşlar
benim de girmiyooo

sanırım düzenleme yapıyolar bakalım ne olcak ...
çoktan zamanı gelmişti düzenlemenin..umarım gereken yapılır aynı tas aynı hamam olmazzz
site açılmış ama hileci gençler yine duruyooo...
BEn bu oyuna hiç bulaşmiyim fenaaa
Arkadaşlar bir gecede top10 a girenler uygun adım devam etmekteler, sanırım içerden destekleniyorlar, firmanın ilgisizliği insanların oyunda soğumasına ve itibarını yitirmesine sebep olmuştur.Sözde takip ettikleri bu forumu göz ardı etmeleri emek vererek oyun oynıyanların haklarının yenilmesinide göz ardı etmeleri anlamına geliyor.