önce bnm sonra sinless 10 dk önce de allotrop 1000 puan kaybetti arkadaşlar
önce bnm sonra sinless 10 dk önce de allotrop 1000 puan kaybetti arkadaşlar
Şikayet maili attım bakalım ne cevap vericekler. Onca zamanamı üzülelim yoksa yaptıkları aptalca birşeyemi... Neyse yarın inşallah cevap atarlar.
Oyun kurallarında yazmışlar offline olan 5 şut alabiliyor sürekli online olanlarsa ard arda alabiliyor olur demek ki gelen şut sayfasını kontrol edip bekleyen şutlara bakarsanız puan düşmesinin sebebini anlayabilirsiniz. oyun kurallarını okumakta fayda var
Oyun kurallarında yazmışlar offline olan 5 şut alabiliyor sürekli online olanlarsa ard arda alabiliyor olur demek ki gelen şut sayfasını kontrol edip bekleyen şutlara bakarsanız puan düşmesinin sebebini anlayabilirsiniz. oyun kurallarını okumakta fayda var
Oyun kurallarında gelen şutlara X dakika da cevap vermez iseniz şu kadar puan düşecek gibi bir yazı yazmıyor eğer olsaydı yazardı değilmi?
bnm bildiim 24 saat içinde
Gece yatmadan önce benim de 1000 puanım silinmiş. Saat üçteki bir önceki gece atışlarımı bekleyecektim ama biraz küfü edip yattım. Şimdi o puanlar eklenmiş, bayağı bir puanım eklendi ancak o 1000 niye silindi anlamış değilim.
:s
bash'ın da bir online, bir offline olmasından bir şey olduğu belli gibi. Günahını almayayim ancak bu kadar çok şut alması hem de bu kadar yüksek başarı oranı tutturması bir ilginç.
Atılan da % 66,
Karşılanan da % 33 temel matematik kurallarına göre "beklenen dağılım" var. Artı eksi 10 - 20 puan olur, ancak bu kadar çok şutta bu kadar yüksek oran şaşırtıcı.
Oyun kurallarında gelen şutlara X dakika da cevap vermez iseniz şu kadar puan düşecek gibi bir yazı yazmıyor eğer olsaydı yazardı değilmi?
arkadaşım oyun kurallarını tekrar oku 24 saat içinde atılan şuta cevap verilmezse deniyor
şut atmaya dalınca gelen ve biriken şutlar gözden kaçıyor geçmiş olsun bu arada
bash'ın da bir online, bir offline olmasından bir şey olduğu belli gibi. Günahını almayayim ancak bu kadar çok şut alması hem de bu kadar yüksek başarı oranı tutturması bir ilginç.
Atılan da % 66,
Karşılanan da % 33 temel matematik kurallarına göre "beklenen dağılım" var. Artı eksi 10 - 20 puan olur, ancak bu kadar çok şutta bu kadar yüksek oran şaşırtıcı.
Benim de %60 civarında çekilen şutlarım.