Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

justplay

<< < (3/4) > >>

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmikrodalgayı da abim kazanmış.ama önceden söz verdirtmiştim ne çıkarsa bana vericeksin diye :) içime mi doğmuş ne :))

--- Alıntı sonu ---

vermez abin senin  :D ne kısmetli adammış ya maşallah  ;D neye katılsa kazanıyor adam  ;D

şimdi baktım bonuslar yanmmaış.katılmayı unuttum ama neyseki bonuslar sıfırlanmamış.başka kampanyaya  artık  ;D

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmikrodalgayı da abim kazanmış.ama önceden söz verdirtmiştim ne çıkarsa bana vericeksin diye :) içime mi doğmuş ne :))

--- Alıntı sonu ---

vermez abin senin  :D ne kısmetli adammış ya maşallah  ;D neye katılsa kazanıyor adam  ;D

--- Alıntı sonu ---

daha sonuçlar belli olmadan önce dedim 'bak ordan bişey kazanırsan kesin benim tamam mı' dedim.biraz mırın kırın etmişti,az önce aradı 'mikrodalgayı kazanmışım firma aradı' dedi. :)) şimdi facebooka baktım açıklanmış tüm liste  :))

ilkemmm:
yalnız katılım sayısına baktınız mı? şaka gibi 359.145 iştirakçi katılmıştır yazıyor

retkitosman:
tebrikler  ;)

sacit:
tbrkler  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git