Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Arzum ile Annene Şiir kazananlar

<< < (5/5)

photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoffff çok şanssızım :( tebrikler sizlere arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---

Benden tavsiye, bu şekilde sürekli şansız olduğunu düşünmen senin aleyhine. Ne düşünürsen o somutlaşır. Şanssızlığı kendine çekmeye devam edersin bu şekilde düşünmeye devam edersen. İmzandakini de kaldır bence. Fırtına öncesi sessizlik gibi düşün ;)

--- Alıntı sonu ---

vallahi ilk başta totem yapıyordum güya ama :( sonunda sizin de dediğiniz gibi oldu tüm olumsuzluğu üzerime çektim sanırım..çıkmıyor bişey :( herkesin dönem dönem şanslı ve gününde olduğu zamanlar vardır tabii ama son zamanlarda ellerim genelde boş kalıyor..anlaşılan imzamı değiştirme vakti ve yeni totemler yapma vakti gelmiş :( inşallah dediğin gibi olur ve fırtına öncesi sessizliktir :) morale ihtiyacım var.. kurudum kaldım  :D

--- Alıntı sonu ---

Hee şöyle... Benimde şansım uzun zamandır kapalıydı geçenlerde Philips tv ile yeniden canlanmaya başladı. Çorap söküğü gibi geliyor sonrası...

daphne76:
Ütü kazanmışım süperrr....

lerzankara:
tebrikler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git