Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

adese ütü kazananlar

<< < (17/22) > >>

adamoda:
arkadaşlar  arkadaşımız kazanmış işte hile hurda yapmamış ,oy basmamış .burnundan getirdiniz ya ..

trinity2912:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfazla şanslı olanlar, uğraşıpda kazamayanların sinirine dokunur bu bir gerçek :D

--- Alıntı sonu ---

Bencede doğru söylüyorsunuz.Hazım meselesi

--- Alıntı sonu ---

Adaletsiz bir sonuç olduğunun herkes farkında derdimiz bu hazımsız demeniz çok saçma ben az önce çok daha büyük bir ödül olan tv kazanan arkadaşımı tebrik ettim ve çok sevindim ama bu sonuç tam bir rezalet duvarlarına da yazdım düşüncemi

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar  arkadaşımız kazanmış işte hile hurda yapmamış ,oy basmamış .burnundan getirdiniz ya ..

--- Alıntı sonu ---
Çok teşekkür ederim size.Ama ben engelli insanlarla ve aileleriyle uğraşıyorum.Onlara yardım etmekten zevk alıyorum.Ben üzülmedim.Benim karşılaştığım şeyleri bilseniz.Bunlar çerez gelir.Ben alışığım.

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfazla şanslı olanlar, uğraşıpda kazamayanların sinirine dokunur bu bir gerçek :D

--- Alıntı sonu ---

Bencede doğru söylüyorsunuz.Hazım meselesi

--- Alıntı sonu ---

Adaletsiz bir sonuç olduğunun herkes farkında derdimiz bu hazımsız demeniz çok saçma ben az önce çok daha büyük bir ödül olan tv kazanan arkadaşımı tebrik ettim ve çok sevindim ama bu sonuç tam bir rezalet duvarlarına da yazdım düşüncemi

Bende sizi tebrik edrim.Çok büyük bir iş yapmışsınız

--- Alıntı sonu ---

cilekrecelii:
Bende kazandım ve fikrimi yazdım insanın fikirlerini yazması hazımsızlıksa öyle kabul edin bu sizin fikriniz

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git