Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
adese ütü kazananlar
osecmu:
Ben de kazanamadm sayfalarına da yazdım adil olmadı >:(
aylean:
Ben bütün yarışmalara ailem adına katılıyorum.Katılmayada devam edeceğim.İnşallah şansım hep böyle devam eder.Hiç bir hesabımızda sahte değil.
gizemlitosbaga:
Arkadaşlar bu konuyu defalarca konuştuk.
Ben kendi adıma birden fazla kazanılmasına karşı değilim, lakin birden fazla kazanılmasına karşı olup da kendi birden fazla kazanınca dediklerini unutanlara karşıyım.
Sanırım mesele de buradan doğuyor.
Birbirimizi üzmeyelim ama tarafımızı da bilelim. Bir öyle bir böyle konuşmak olmuyor.
Lütfen konuyu tartışmaya da çevirmeyelim, özellikle rica ediyorum sizden.
Kazananlara tekrar tebrikler...
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bu konuyu defalarca konuştuk.
Ben kendi adıma birden fazla kazanılmasına karşı değilim, lakin birden fazla kazanılmasına karşı olup da kendi birden fazla kazanınca dediklerini unutanlara karşıyım.
Birbirimizi üzmeyelim ama tarafımızı da bilelim. Bir öyle bir böyle konuşmak olmuyor.
--- Alıntı sonu ---
bu tarz bir yarışmada aynı kişiye verilmesi gerçekten moronluk ilk 100 e denir 2-3 hesabınla yaparsın dersnki inceleyemediler yada hızlıydı kazandı dersin tamam bişey yok ama jürinin seçimiyle belirlenen bişeyde boyle olması saçmalık
aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bu konuyu defalarca konuştuk.
--- Alıntı sonu ---
Gizemli yukarıda yazadığını bana söylemediğini düşünüyorum.Ben kazanıyorum evet kazanamyıncada hiç birzaman bağırıp çağırmadım.Aldığım eğitim ve yetiştirilişim buna müsade etmez zaten.Kendim kazananmdığım zaman arkadaşlarım kazanıncada mutlu oluyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git