Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Philips Totemini Paylaş Nisan Led Tv Kazananı.Photomania

<< < (4/10) > >>

photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintotem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten  :D ;D

--- Alıntı sonu ---

5 para etmez?  :D :D :D Juri de o yüzden seçmiştir heralde  :D  Daha önce de en iyi uygulama fikri ile Samsung'tan 3D Smart tv kazanmıştım. Bir tane daha kazanırsam onu da mutfağa kurucam  ;D

photomania:
@Esmanur

Teşekkür ederimm :D Bol şans dilerim size de.

@devrim1986

Teşekkür ederim  :D Ben de aynı takımı tuttuğumuza sevindim. Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inş.

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintotem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten  :D ;D

--- Alıntı sonu ---

5 para etmez?  :D :D :D Juri de o yüzden seçmiştir heralde  :D  Daha önce de en iyi uygulama fikri ile Samsung'tan 3D Smart tv kazanmıştım. Bir tane daha kazanırsam onu da mutfağa kurucam  ;D

--- Alıntı sonu ---

bende sen çok istiyorsun diye sevinmiştim kazandığına.çünkü bir ara bu ödülü çok isityorum ya demiştin  :D vay demek 2 tane oldu ha  :D olsun kısmetinde varmış.herşeyi veren ALLAH. o vermişse boynumuz kıldan ince  :) gözüm sözüm yok takılıyorum sadece  :D

photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintotem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten  :D ;D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bende sen çok istiyorsun diye sevinmiştim kazandığına.çünkü bir ara bu ödülü çok isityorum ya demiştin  :D vay demek 2 tane oldu ha  :D olsun kısmetinde varmış.herşeyi veren ALLAH. o vermişse boynumuz kıldan ince  :) gözüm sözüm yok takılıyorum sadece  :D

--- Alıntı sonu ---

Aaaa şimdi hatırladım. Hatta biri seni bana rakip gösteriyordu :) Takıldığının farkındayım, teşekkür ederim ;D Çekilişle değilde bu şekilde kendi fikirlerimle kazandığım şeyler beni inanılmaz mutlu ediyor. Senin de bu konularda iyi olduğunu biliyorum ;)

eyefive:
@photomania ben kuralları okumamıştım.her hangi bir phlips kampanyasından son 6 ayda ödül kazanan.bu yarışmada ödül kazanamaz yazıyor kuralda  :D anneler günü yarışmasındada öyle. bu ay annem adına katılacağım bakalım belki şans kısmet düşer  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git