Diğer > Kampanya Şikayet
limango süpriz hediye çeki
fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinSürprizler yüklenmez zaten onlar 1-2 saat için geçerli olurlar.
--- Alıntı sonu ---
süpriz dediğimde burdan üye olmuştum üye olunca hesaba direk 20 tl yükleniyordu onlardan kullandım.
--- Alıntı sonu ---
aynı olay benim başıma da geldi. üstelik iade etmeden önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. dedimçek iptal olcaksa iade etmem.. çek iade oluyorsa iade etcem dedim. iade oluyor dedi. bende gönderdim aldığımı.
sonra yüklenmeyince mail attım.. geri yüklenmeyeceğini söylediler. bende sinirlenip klavyeme ne geldiyse yazdım ;D üyeliğimi iptal edin dedim. tüm arkadaşlarıma söylücem burdan alışveriş yapmalarını engelliycem falan dedim. sonuç olarak geri yüklediler. bi deneyin sizde bu yöntemi.. ;)
biolog:
Kayit olun veya giris yapinSürprizler yüklenmez zaten onlar 1-2 saat için geçerli olurlar.
--- Alıntı sonu ---
Yardımcı olsana kardeşimize
Smile:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Kime olmadıkki :) oluruz gerekirse :)
_sevda_:
--- Alıntı sonu ---
süpriz dediğimde burdan üye olmuştum üye olunca hesaba direk 20 tl yükleniyordu onlardan kullandım.
--- Alıntı sonu ---
aynı olay benim başıma da geldi. üstelik iade etmeden önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. dedimçek iptal olcaksa iade etmem.. çek iade oluyorsa iade etcem dedim. iade oluyor dedi. bende gönderdim aldığımı.
sonra yüklenmeyince mail attım.. geri yüklenmeyeceğini söylediler. bende sinirlenip klavyeme ne geldiyse yazdım ;D üyeliğimi iptal edin dedim. tüm arkadaşlarıma söylücem burdan alışveriş yapmalarını engelliycem falan dedim. sonuç olarak geri yüklediler. bi deneyin sizde bu yöntemi.. ;)
--- Alıntı sonu ---
çek yüklemicek dediklerinde bendegüzel şeyler yazdım. :)
_sevda_:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Kime olmadıkki :) oluruz gerekirse :)
--- Alıntı sonu ---
yardımlarınız için ve süpriz çekler için çok teşekkürler :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git